varför händer det alltid mig?

 



tjolahopp! skolarbete står på schemat idag, vi har en stor filmanalys som ska vara inlämnad på torsdag, lite stress om man säger så. och ni kan ju gissa vems armbåge som gör himla ont när den hoppat - och sedan hoppat i direkt igen?! jag tror inte jag behöver svara.


" jag är så cool "







sagan om ringen-kväll med underbara vänner hemma hos Sanna, skratt, gitarr-spel, alla tre filmer, earth hour, godis, brända popcorn, dålig humor.
bild nummer två är fem på morgonen, därav dom fina ansiktsuttrycken. tack för kvällen/natten! :)

 

 

 

 


fysik, matte, historia, svenska, you name it !

hejhallå! jag vet att uppdateringen är kass, men ute är det blött och grått, vilket = dåliga foton, och jag orkar eller hinner inte hitta på något fyndigt att fota inomhus. så det får bli tomt ett tag.
kram. ♥

det finns en som kan få mig lycklig. det finns en som alltid kan få mig glad. det finns en som tycker jag är fin även om jag har hur dålig hårdag som helst. det finns en som jag älskar över allt annat på jorden. det finns en.



ALBIN.

svartvitt x1

 

jag blev hemma idag också, men nu är jag äntligen på bättringsvägen! ikväll blir det hemmakväll för ovanlighetens skull, men är man lite halvsjuk så är det så det blir.
vad ska ni göra ikväll? :)


ja, jag längtar till sommaren

 



jag ligger fortfarande nerbäddad i sängen och är sjuk. jag ska vara frisk imorgon, jag ska!


snälla tiden, spring iväg fort, men lämna inte mig kvar

 

ligger hemma i sängen och ser på dåliga program på tv'n och äter alvedon. jag hatar att vara sjukling.


söndaaaaag

ego.

usch vilken söndag. dåligt spel av mig på match mot Tibro (21-18), stort no-prov imorgon, STORT so-prov på tisdag och jag mår urkass. mitt huvud dunkar, halsen värker, hostan vill inte sluta, snuvan blir värre. tur att min Albin kom en stund på dagen och piggade upp mig iaf. ♥ nu ska jag återgå till pluggandet, hoppas ni har haft en bättre söndag! :)


KÄRLEK ♥

 






lite fler bilder från en underbaris dag med mina två allra bästa vänner. :)

ett gulligt sms kan ju rädda dagen om man säger så. nu känns det inte sååå jobbigt att plugga massa historia, kemi och läsa en TJOCK bok. jag älskar min pojke. ♥


ego

 



färg eller svartvit, vad tycker ni? :)

 

 


RSS 2.0